Middel 2

Bel ons

Agenda vol met klanten

4_Home_Doctors_Online_Consultation-Services.jpg

Agenda vol met klanten, voordat je onderneming nog maar gestart is?

In 2009 werden wij benaderd door 2 ondernemende dames. Zij waren beiden werkzaam als tandarts en gingen samen een eigen praktijk beginnen. Ze hadden een pand gevonden en waren druk bezig met de verbouwing en de inrichting.

Het zou nog enkele maanden duren voordat de praktijk open zou gaan, maar ze beschikten wel al over een telefoonaansluiting. Ze vroegen ons of wij gedurende de aanloop naar de opening  alvast de telefoon voor ze wilden aannemen. Zij maakten nl. al flink reclame voor hun praktijk door middel van flyers en een website met foto’s van de vorderingen van de verbouwing.

Deze aanpak werkte! Mensen uit de omgeving waren geïnteresseerd in de nieuwe tandartspraktijk en belden wanneer ze patiënt konden worden. Wij stonden ze te woord en vertelden ze hoe ze zich konden inschrijven en maakten desgewenst ook alvast een afspraak. Op de dag dat de praktijk open ging, waren de agenda’s goed gevuld en konden de tandartsen meteen aan de slag.

Door onze telefoonservice op een praktische manier in te zetten maakten de tandartsen een geweldige start. En tot op de dag van vandaag nemen wij nog altijd de telefoon aan voor de praktijk en maken wij de afspraken voor de patiënten, waardoor zij geen eigen baliemedewerker nodig hebben.

Spreekt deze werkwijze je aan?

Misschien kunnen wij ook voor jou wel meewerken aan een goed gevulde agenda. Of je nu een startende ondernemer bent, of al een tijdje meeloopt. Maar misschien kunnen wij je op een andere manier ondersteunen om meer efficiënt te ondernemen. Neem eens een kijkje op deze website. Voor meer informatie staan we je graag te woord!